פיצריות ומסעדות פסטה יוצאות דופן ברומא

 "היכן אוכלים את הפיצה והפסטה הכי טובות ברומא?" אז כישראלים שחיים כאן, והספקנו לטעום פה לא מעט….אספנו לכם כאן 5 פיצריות חובה ואת 5 מסעדות הפסטה הכי טובות בעיר!

5 פיצריות חובה ברומא

Da Bafetto – לא רחוק מפיאצה נאבונה בלב המרכז ההיסטורי בעיר, "אצל המשופם" (כך נקרא המקום) כבר למעלה מ-50 שנה אופים פיצה רומאית "אסלית"(דקיקה) בנוסף למתאבנים מקומיים כמנות פתיחה.

Via del Governo Vecchio 114, Roma

Seu Pizza Illuminati – בצידו השני של הנהר ברובע טרסטברה, פיצרייה מיוחדת זו מגישה פיצות יוצאות דופן עם טוויסט של יצירתיות ושימוש במרכיבים איכותיים והכל באווירה צעירה ואלגנטית.

Via Angelo Bargoni 10 – 18, Roma

Gino Sorbillo – ג'ינו סורבילו הוא פיציולו השייך לאחת ממשפחות מכיני הפיצה הוותיקות בנאפולי. הסבא רבא פתח את הסניף הראשון בנאפולי לפני כ 100 שנה, והסניפים ברומא נאמנים למסורת הפיצה הנאפוליטנית האותנטית.

Piazza Augusto Imperatore 46, Roma

Salvatore Di Matteo Le Gourmet – מרחק 15 דק' הליכה מהמדרגות הספרדיות בחלל מודרני ונוח פיצריית גורמה חדשה בנוסח נפוליטני מומלצת מאוד.

Via Vittoria Colonna 32A, Roma

Piccolo Buco – ליד מזרקת טרבי פיצריה משנת 1916 עם תנור עצים (תסמכו עלינו זה חשוב!)  הכולל תפריט פיצות קלאסי ומודרני, אין אפשרות להזמין מקום מראש אבל ההמתנה שווה את זה! (המסעדה סגורה זמנית עד תחילת מרץ 2024)

Via Del Lavatore 91, Roma

5 מסעדות פסטה חובה ברומא

Osteria da Fortunata – המקום לטעום בו פסטה קרבונרה ואמטריציאנה, המקום מכין פסטה טריה המיוצרת מול עיני הסועדים. זוהי טברנה בניהול משפחתי שמשתמשת במוצרים אורגניים והכל תוצרת בית. מומלץ להזמין מקום כי תמיד יש תור.

Via del Pellegrino 11/12, Roma

Spaghetteria L'Archetto – ספגטריה וותיקה משנת 1985 מומלצת ל"פריקים" לפסטה מציעה מאכלים יצירתיים ומלאי דימיון, שם תוכלו לטעום ספגטי ב-50 מתכונים שונים.

Via dell'Archetto 26, Roma

Alfredo alla Scrofa – פסטה שהיא סיפור אהבה, בשנת 1914 כאשר אלפרדו די לליו, רואה את אשתו תשושה לאחר הלידה ויוצר מנה ממרכיבים פשוטים ומזינים: פסטה פטוצ'יני טרייה, חמאה וגבינת פרמזן. המנה האגדית הזו בה מבושלת הפסטה במים רותחים במשך 30 שניות, מסוננת לצלחת הגשה עמוקה שלתוכה מתיכים חמאה טרייה (בטמפרטורת החדר) ומפזרים פרמזן גרוד דק יוצרים יחד את הפטוצ'יני אלפרדו המפורסם………מוכנים? היא ללא שמנת וללא פטריות.

Via della Scrofa 104/a, Roma

Tonnarello / Nannarella – המקומות המושלמים לאוהבי פסטה, התפריט של שתיהן זהה (אותן בעלים) מומלצים בעיקר קאצ'יו א פפה וקרבונרה כמו גם כל המנות האופייניות למסורת הקולינרית הרומית. טעימה מהטירמיסו הביתי שלהם היא חובה!

Tonnarello, Via della Paglia 1/2/3, Roma
Nannarella, Piazza di S. Calisto 7/a, Roma

Pasta e Vino Osteria – טרטוריה מסורתית עם נגיעות מודרניות וממוקמת בשכונה הציורית ביותר ברומא-טרסטברה. הפסטה כמובן עשויה אך ורק בעבודת יד, הקרבונרה והאמטריציאנה מומלצות במיוחד, אבל גם הקינוחים הביתיים ראויים לציון מיוחד, המקום פתוח ברצף משעה 9:00 ועד חצות.

Via della Pelliccia 12, Roma

שתפו את הפוסט

שתפו את הפוסט

הירשמו לניוזלטר חינם!

וקבלו מידע "חם" ממומחים שחיים במגף

סיורים מומלצים

פוסטים נוספים

מה עושים בחג המולד?

חג המולד והשנה האזרחית החדשה ברומא היא חוויה בלתי נשכחת למי שמעוניין לבלות חופשה קסומה עם חברים או משפחה, לטייל בין שווקים, לטעום מאכלי חג,

להמשך קריאה

צרו קשר

דילוג לתוכן