אנטיפסטי
ויטלו טונטו – פרוסות דקיקות של בשר עגל בקרם טונה
מונדגלי – קציצות ממבחר בשרים ברוטב ברנייז (יין)
ראשונות
ריזוטו וארטישוק קוצני – אורז "קארנארולי" בקרם ארטישוק, מוקרם בחמאה וגבינת גרנה פדאנו
ניוקי די זוקה – ניוקי תפוחי אדמה ודלעת, ברוטב פונדו גבינה ומיץ שקדים, מעוטר בצ'יפס מפקעות ארטישוק ירושלמי
עיקריות
"שניצל" עגל (עם עצם) בציפוי פרורי לחם, מבושל בחמאה מזוככת
טרטר פאסונה – בשר פאסונה (גזע בקר מחבל פיימונטה) קצוץ בסכין ומתובל בהגשה