אנטיפסטי
שלישיית ברוסקטות (עגבנייה, מוצרלה בופלו ופרשוטו,מוצרלה בופלו ואנשובי)
סלסלת מטוגנים – מיני סופלי בסגנון אמטריצ'אנה, בולונז, קאצ'ו פפה וקרוקט תפוחי אדמה
ראשונות
טונרלו (פסטה ארוכה) 'אלה' קרבונרה (ביצים, בייקון וגבינת כבשים)
ריגטוני (פסטה קצרה) ברוטב פסטו עם צנוברים ועגבניות פקינו
עיקריות
חזה עגלה עטוף בפרושוטו (נקניק חזיר) מוקפץ במחבת ובתוספת פירה
עוף בסגנון רומאי-מבושל ברצועות פלפלים, בתוספת תפוחי אדמה ועגבניות אפויים
פינסה (פיצה אוורירית)
בתוספת קאצ'ו ופפה (מוצרלה, גבינה ופלפל)
או בוסקיולה (מוצרלה, פטריות, נקניקיה איטלקית)