אנטיפסטי
בצל ממולא בכבש
ראשונות
"פאט-טוצ’יני" קאצ’ו ופפה
ריגטוני ברוטב בצל סגול וגבינת פקורינו
עיקריות
חזה בקר מפימונטה מיושן 24 חודש עם רוטב ירוק וחזרת
מולארד מעושן בעץ גפן בשלושה אופנים
מסעדת שף, מטבח איטלקי ים תיכוני ובינלאומי
ה’- ב’ 19:00-22:00
ש',א' 12:30-14:30
ג’,ד' סגורה
רומא - רובע Salario
מסעדת שף, מטבח איטלקי ים תיכוני ובינלאומי
€50-100 לסועד
ה’- ב’ 19:00-22:00
ש',א' 12:30-14:30
ג’,ד' סגורה
רומא - רובע Salario
Roma
Roma
אנטיפסטי
בצל ממולא בכבש
ראשונות
"פאט-טוצ’יני" קאצ’ו ופפה
ריגטוני ברוטב בצל סגול וגבינת פקורינו
עיקריות
חזה בקר מפימונטה מיושן 24 חודש עם רוטב ירוק וחזרת
מולארד מעושן בעץ גפן בשלושה אופנים
Antipasto
Pecora e cipolla
Primi
Fat – tuccine” cacio e pepe“
Rigatoni, cipolla rossa e pecorino
Secondi
Punta di petto di manzo piemontese stagionato 2 mesi, salsa verde e rafano
Germano cacciato, affumicato al legno di vite, in tre servizi
© כל הזכויות שמורות לרומאחרת