אנטיפסטי
פלטת גבינות
ראשונות
פסטה טונרלי עם חמאה, פרמז’ן וכמהין
רביולי במילוי סלמון וגבינת בוראטה
עיקריות
חזה פרוס של ברווז בגלייז של דבש עם כמהין
פילה בקר מוגש עם תרד בחמאה ותפוחי אדמה צלויים
מטבח פיוז’ן רומאי, ים תיכוני
א’- ש’ 18:30-22:30
רומא - Centro storico
מטבח פיוז’ן רומאי, ים תיכוני
65-90 יורו לסועד
א’- ש’ 18:30-22:30
רומא - Centro storico
אנטיפסטי
פלטת גבינות
ראשונות
פסטה טונרלי עם חמאה, פרמז’ן וכמהין
רביולי במילוי סלמון וגבינת בוראטה
עיקריות
חזה פרוס של ברווז בגלייז של דבש עם כמהין
פילה בקר מוגש עם תרד בחמאה ותפוחי אדמה צלויים
Antipasti
Selezione di formaggi
Primi
Tonnarelli con burro, parmigiano e tartufo
Ravioli all’uovo con ripieno di salmone e burrata
Secondi
Tagliata di petto d’anatra laccato con miele al tartufo
Filetto di manzo servito con spinaci al burro e patate arrostite
© כל הזכויות שמורות לרומאחרת