Trapizzino אוכל רחוב מושלם !

כל ישראלי חובב סנדוויצ'ים מושבע יודע שהסנדוויץ' הכי שווה ומנחם הוא זה שמכינים מקצה של כיכר הלחם (מבלי להיכנס לדיון האם החתיכה נקראת נשיקה או לשיקה) ואין יותר מפנק ומושחת מסנדוויץ' שקצה הלחם שלו רוקן וממולא בכל טוב – באם מדובר בתבשיל קציצות ביתי או שניצל ומטבוחה.

טרפצינו (Trapizzino) היא התשובה האיטלקית לסנדוויץ' הילדות שלנו, זהו כיס פיצה ממולא בתבשילי קדירה ולא רק, רעיון שנולד לפני יותר מעשור על ידי סטפנו קלגרי מאהבה לפיצה ואוכל ביתי טוב…….והיום תמצאו גם בתל-אביב!

לכל טראפיצינו 5 סודות שהופכים אותו לאותנטי

הבצק – הוא בצק פיצה בסיסי, מוגש בצורת משולש רך מבפנים וקרנצ'י מבחוץ.
מחמצת – טעם הטרפיצינו מובטח על ידי מחמצת שהיא מתכון סודי הנשמר בקנאות, מוטפח ומטופל באופן יומיומי. בצק המחמצת מקורו במסורת האפייה מדרום איטליה, ועובר מדור לדור מעל למאה שנה.
התבשילים – מתכוני התבשילים המרכיבים את המנות הם פרי מחקר של מסורות משפחתיות. לדוג':
אם התקבלה שמועה שגברת מסויימת מפורסמת במתכון, יצרו איתה קשר לברר מדוע המנה שלה נחשבת ליוצאת דופן, ובזכותה שכללו את המתכון לתבשיל.
זמן – לאדם מהמניין לוקח בממוצע יומיים להכין עשרה טרפציני, הנה למה זמן הוא אחד מהסודות שלו. באופן לא מפתיע מספרים שהאופה חייב להיות בעל מזג רגוע. אחרי הכל, המטבח המסורתי מאופיין בזמנים ארוכים -הכנת הבצק, שלבי ההתפחה והכנת התבשילים.
תשוקה ואכפתיות – סטפנו הבעלים מספר איך הוא חי את הבישול והריחות, את הסיפורים מאחורי כל מתכון כגון; זיכרונות ממטבחה של אמא, אנקדוטות וכמובן איכות המרכיבים העומדים בבסיס המתכונים.

יש 5 טעמים קלאסיים שתמצאו באופן קבוע במסעדות הטרפיצינו באיטליה ומחוצה לה, הנה סדר המנות משמאל לימין: רצועות עוף בעשבי טיבול – היא מנת הדגל איתה הכל התחיל, לשון בקר בתוספת מתבל ירוק – התבשיל המפתיע שבאופן בלתי צפוי הפך לקלאסיקה גדולה, קציצה ברוטב עגבניות– אהובה על מבוגרים וילדים כאחד, גבינת בוראטה ואנשובי – שילוב חלומי, פרמיג'אנה חציל – מנה צמחונית שאפילו קרניבורים אוהבים.

בנוסף ל-5 המנות הקלאסיות, תמצאו גם את 3 מנות היום, המשתנות לפי עונות השנה. מנות מהמטבח הרומאי האותנטי כמו תבשיל זנב שור Coda alla vaccinara, תבשיל רצועות קיבה ברוטב עגבניות Trippa alla Romana, עוף עם פלפלים Pollo alla Romana, מנה עונתית צמחונית כמו דלעת שקדים וגבינת פקורינו Zucca Mandorle e Pecorino , מנה מיוחדת כמו גבינת בוראטה עם קישואים Burrata e Zucchine…….. ועוד ……כל יום הפתעה חדשה.

אז איפה לאכול?

Be.Re. – Via Vespasiano 2, Roma
Trapizzino – Piazza Trilussa 46, Roma

שתפו את הפוסט

שתפו את הפוסט

הירשמו לניוזלטר חינם!

וקבלו מידע "חם" ממומחים שחיים במגף

סיורים מומלצים

הבעיה באוכל האיטלקי היא ששבוע לאחר מכן אתה שוב רעב… מ”המטבח” של רומאחרת סיור…
רוצים סיור כיפי שמשלב הכל? קצת היסטוריה, סיפורים על קיסרים, אומנים גדולים ו"ניחו
סיור קליל ומרתק החושף את הסודות שהעיר הנצחית מעדיפה לשמור לעצמה, נטייל בסימטא…
נסיעה למחוז של עיירות ציוריות וכפרים קטנים, טיול כיפי בטבע עם נופים פראיים
נסיעה לעיירה טיבולי וסיור מודרך בעברית בגולת הכותרת של העיירה

פוסטים נוספים

הסיורים המומלצים שלנו

צרו קשר

דילוג לתוכן